Info

Bestel informatie

Verzending

Het boek is een paperback en wordt verzonden met de fietskoerier waar mogelijk. De levering van het boek is begin december 2020, daarna is de levertijd 3-4 werkdagen. De verzendkosten bedragen €2,95 binnen NL. De bestelling wordt met zorg ingepakt, maar mocht er op een of andere manier toch een beschadeging zijn door de levering, neem dan zo snel mogelijk contact op. Wil jij het naar het buitenland laten verzenden, neem dan even contact op dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Retour

Ik hoop natuurlijk dat je blij bent met je bestelling, mocht het toch niet helemaal zijn wat je had verwacht dan mag je het boek binnen 14 dagen retourneren. Let op: retouneren is op eigen kosten. Het aankoopbedrag wordt dan zo snel mogelijk terugggestort, dit wordt bevestigd per mail. Ben je om welke reden dan ook niet tevreden met de aankoop, stuur mij dan even een berichtje dan ga ik je proberen te helpen en kijken we samen of we eruit komen.

Stuur een mail naar lifeofmaart@gmail.com met het factuur nummer, je naam en de reden van retourneren. Zodra de mail is goedgekeurd krijg je een bevestiging met het adres waar het naartoe gestuurd mag worden. Stuur het pakket op en als wij deze in goede orde hebben ontvangen wordt het geld direct teruggestort.