Contact

Tip de redactie
redactie@happytimesmagazine.nl

Samenwerken / adverteren
samenwerken@happytimesmagazine.nl

Pers en persberichten
pers@happytimesmagazine.nl

Maartje
info@lifeofmaart.nl

Lezing / workshop
anouk@speakersforgood.com

Contactinformatie

Happy Times Magazine B.V.
Happy Times Foundation

Instagram Maartje
@lifeofmaart

Instagram Happy Times
@happytimes.magazine

LinkedIn
Maartje
Happy Times

Veelgestelde vragen

Voor vragen over de distributie en verzending kan je mailen naar klantenservice@happytimesmagazine.nl

Steward owned bedrijven zijn bedrijven die van ‘niemand’ zijn. We hebben ook een stichting ‘Happy Times Foundation’ en zij hebben als taak om de aandelen van Happy Times B.V. te bewaren. Hierdoor zijn de statuten altijd geldig en kan er dus niet door aandeelhouders of investeerders gevraagd worden om winst maken boven de missie te zetten. Wil je meer weten over waarom we steward owned zijn en wat het precies inhoudt? Lees dan deze blog.

Happy Times Foundation is onze stichting. Zij hebben als taak om de aandelen van Happy Times B.V. te beheren, jaarplannen goed te keuren en zij mogen met de eventuele winst die wordt gemaakt door de onderneming goede doelen steunen middels het uitkeren van geld. Het bestuur van de stichting bestaat uit 3-5 mensen waarvan ten minste 1 de stem van onze Aarde is. Hiermee zorgen we ervoor dat alle belangrijke beslissingen worden genomen waar ook de Aarde het mee eens is!

Op alle drie de platformen vind je positief klimaatnieuws, verhalen van impactmakers, inspiratie om lekker zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid en praktische tips. Dit zijn de verschillen.

De nieuwsbrief bevat ook externe linkjes naar blogs en inspiratie. Roos schrijft elke week het voorwoord en deelt vanuit haar perspectief fijne online stukken die voor een relaxte zondagochtend zorgen.

De website is een online platform waar eigenlijk al onze content wordt gebundeld. Hier vind je verhalen, recepten, tips, interviews, verslagen en alles ertussenin. Dit kan je echt zien als het navigatiebord. Vanaf de website kan je overal komen.

Het fysieke magazine verschijnt 4x per jaar en zit vol tijdloze verhalen, columns, interviews, tips en weetjes. Het is echt een inspiratie & informatie blad die je er lekker even bij pakt als het klimaatnieuws even te overweldigend voelt. Of als je inspiratie zoekt om zelf meer aan de slag te gaan met het verdiepen van jouw duurzame lifestyle. Het is ook een heel leuk cadeau om aan iemand te geven die zich meer in duurzaamheid zou willen verdiepen, maar nog niet zo goed weet hóe dan!

Dat is geweldig nieuws! We staan heel erg open voor alle input die je hebt. Het makkelijkste is om even een mailtje te sturen naar redactie@happytimesmagazine.nl met alle informatie en handige linkjes die we kunnen gebruiken.

Mega leuk! We kijken graag naar de mogelijkheden. Het is wel goed om te weten dat we wekelijks aanvragen krijgen en we keuzes moeten maken. Je kan onze redactie tippen door een mailtje te sturen naar redactie@happytimesmagazine.nl met jouw initiatief. Wil je het groter aanpakken, dan kunnen we een betaalde samenwerking opzetten en komt jouw initiatief verspreid over al onze kanalen in beeld! Stuur gerust een voorstel naar samenwerken@happytimesmagazine.nl.

Wat gezellig! We staan altijd open voor nieuwe ideeën! Stuur een e-mail met wat je graag zou doen en een stukje over jezelf naar redactie@happytimesmagazine.nl en dan nemen we contact op om samen te kijken wat er op dit moment mogelijk is!

Financiële hulp wordt ontzettend gewaardeerd. Duurzame bedrijven staan niet bekend om hun grote vermogens en het maximaliseren van winst (misschien ook maar goed ;-)), maar daardoor is het voor ons heel lastig om partners en sponsoren te vinden binnen de duurzame sector. Uit principe werken we niet samen met bedrijven die niet duurzaam opereren, dus een donatie is ontzettend welkom!

Dat is ontzettend leuk! Als je Maartje Bregman, onze founder, wilt bereiken kan je het beste even mailen naar info@lifeofmaart.nl, wil je een algemeen stuk schrijven over Happy Times kan je het beste even mailen naar pers@happytimesmagazine.nl

Winkelwagen
Scroll naar boven