Duurzaamheid

Een duurzaamheids statement is ontzettend belangrijk in de wereld van vandaag. We weten allemaal dat milieubewustzijn en duurzaamheid onmisbare pijlers zijn van elk bedrijf en organisatie. 

We willen niet alleen iets betekenen met onze artikelen en verhalen, maar we willen ook handige tips geven en een community creƫren die samenwerkt voor een duurzame toekomst. We geloven echt dat iedereen een rol kan spelen bij het beschermen van onze planeet en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor toekomstige generaties.

Met ons duurzaamheids statement laten we zien dat we dit serieus nemen. Het is onze gids en belofte om duurzaamheid te bevorderen in alles wat we doen. Het beĆÆnvloedt ons redactionele beleid en stuurt ons bij het kiezen van onderwerpen om over te schrijven.

Een duurzaamheids statement is niet alleen belangrijk voor ons als tijdschrift, maar ook voor jou, als lezer. Het helpt je om te begrijpen waar we voor staan en wat je van ons kunt verwachten. 

Samenwerking is de sleutel tot het maken van een positieve impact op onze omgeving en het opbouwen van een duurzame toekomst. Daarom nodigt Happy Times Magazine je uit om deel uit te maken van onze community en samen met ons te werken aan een betere wereld. Laten we elkaar inspireren, motiveren en informeren om het verschil te maken.

Milestones

11 okt 2023

Vernieuwde Happy Times Website online

9 sept 2023

Alle teksten voor het HTMagazine zijn af

17 aug 2023

Eerste gesprek met distributeur Betapress B.V.

16 aug 2023

Vormgevers leveren eerste dummy versie HTMagazine nr. 1

15 jul 2023

Vernieuwde huisstijl Happy Times

7 jul 2023

Opstart van het fysieke Happy Times Magazine

20 apr 2023

Eerste videoā€™s over positief klimaatnieuws online

1 aug 2022

Website Happytimesmagazine.nl gelanceerd

@happytimes.magazine op instagram

7 jul 2022

Nieuwsbrief design in een nieuw jasje

9 dec 2021

De eerste vrijwilligers starten bij Happy Times

1 juni 2021

Roos en Maartje gaan vaste samenwerking aan voor de HTNieuwsbrief

30 mei 2021

Eerste Happy Times nieuwsbrief uitgestuurd

Winkelwagen
Scroll naar boven