Uitgelichte afbeelding
Samuel-Regan Afrante - Unsplash

Een dag vegan – receptinspiratie

Veganuary is inmiddels in volle gang. Een veganistische levensstijl wordt al snel geassocieerd met overdreven, lastig en ‘too much’. Maar eigenlijk is het heel haalbaar, niet heel veel ingewikkelder dan een vegetarische leefstijl en niet ‘too much’. Al helemaal niet in deze tijd waar er zo ongelooflijk veel opties zijn om dingen te vervangen. In deze blog geef ik je voor elk moment van de dag inspiratie met receptjes. Lees je mee?

Tussendoortje –  Vegan aplle-pie bliss balls
Dit heerlijke tussendoortje is eerder een keer in een Happy Times blog beschreven. Hierna een kleine preview: Het hoofd ingredient van deze Vegan Apple-pie bliss balls zijn de noten: cashew en amandel. Beide bekend om de vele gezondheidsvoordelen. Wist je dat cashewnoten bijvoorbeeld rijk zijn aan onverzadigde vetten? Deze vetzuren verlagen de kans op hart- en vaatziekten. Cashewnoten zorgen ervoor dat het HDL (goed cholesterol) omhoog gaat en het LDL (slecht cholesterol) omlaag gaat!

Het browniereceptje was ook meteen het einde van de receptinspiratie voor als je een keer vegan wil proberen te eten. Ik hoop dat je je geïnspireerd voelt om zelf ook vaker op zoek te gaan naar plantaardige varianten van recepten. Laat ons vooral weten als jij nog een leuk idee voor recepten hebt!


Liefs,
Roos

Winkelwagen
Scroll naar boven