Uitgelichte afbeelding

Keep The Sea Plastic Free e-book (gratis)

Morgen is het World Clean Up Day, bedacht door de Plastic Soup Foundation en daarom staat dit weekend zero-waste en plastic een beetje extra in het zonnetje. Het blijft een ontzettend groot probleem en er is nog steeds geen oplossing voor. Maar dat betekent niet dat we nu niks kunnen doen. In onderstaand e-book ‘Keep The Sea Plastic Free’ deel ik feitjes over de Plastic Soep waarin je leest hoe groot het probleem is. Vervolgens deel ik een lijst met allemaal dingen die jij mogelijk zou kunnen doen om bij te dragen aan het verminderen van het plastic gebruik. En op het einde staan er nog een aantal boeken en films aanraders in om jezelf meer te leren over de Plastic Soep en zijn impact. 

In deze guide leer je alles wat je moet weten over plastic en hoe jij kan bijdragen aan een plastic-vrije zee! Het is een gratis download voor alle Happy Times lezers omdat ik hoop dat we samen zoveel mogelijk mensen kunnen inspireren om wat bewuster stil te staan bij ons plastic gebruik en welke invloed het heeft. 

Schrijf je nu in voor de Happy Times nieuwsbrief en ontvang het e-book ‘Keep The Sea Plastic Free’ direct in je inbox! Ben je al geabboneerd op Happy Times, dan zit die nu al in je inbox! 

Scroll naar boven