Je goed betaalde baan inruilen om impact te maken

Happy Times Radio #16 – Je goed betaalde baan inruilen om impact te maken, wanneer maak je die stap?

Je goed betaalde baan inruilen om impact te maken. Wanneer maak je die stap? Dat is het thema van alweer onze zestiende, positive vibes, radioaflevering. Maartje, Tessel en hun gasten vermaken en informeren je elke dinsdag in de Happy Times radioshow van 15:00 tot 16:00 op Radio4All met een positieve duurzame mindset. De Happy Times Radioshow maakt het voor iedereen (ook voor jou!) toegankelijk om op je eigen tempo en manier toe te treden tot de groene bubbel. Tijdens het sporten, wandelen, vogelspotten en reizen met de trein kun je je heerlijk afsluiten van de wereld om je heen met de nieuwste Happy Times Radio aflevering. Juist ook om beter te begrijpen wat er momenteel allemaal in die wereld (soms achter je rug om…) gebeurt.

Goede baan inruilen om impact te maken

De stap nemen waar iedereen van droomt, maar waar je toch tegenop ziet. Je moet er lef voor hebben en zeker weten waar je gelukkig van wordt. Wanneer draag je iets bij? Waar kun je impact maken? Maartje en Tessel kunnen je er alles over vertellen. Happy Times Magazine is ontstaan doordat founder Maartje besloot om zelf het roer om te gooien en haar groene hart te volgen. Ook Tessel zei vaarwel tegen haar goedbetaalde baan en sprong in het diepe. Hoe hebben zij deze levensveranderende keuze ervaren? Gelukkig zijn Maartje en Tessel niet de enige met lef. Daarom hebben we vandaag twee experts op het gebied van de duurzame overstap te gast bij de zestiende aflevering van de HTM Radioshow.

Laat je deze Happy Times Radio Show aflevering informeren en inspireren door zowel Maartje & Tessel, als onze fantastische gasten; Kiki Boreel en Dion Huidekooper 

Happy Times Radio Gast 1: – Waarom ging Kiki Boreel haar baan omruilen om impact te maken?

Kiki had al haar tijd in een carrière als topmodel kunnen steken, maar zet zich nu vooral in voor het klimaat. Ze is Dutch Climate Ambassador for the Future. Hiermee heeft ze de verantwoordelijkheid om te strijden voor progressieve klimaatactie, wetgeving en het creëren van maatschappelijk bewustzijn. Tegenwoordig werkt ze uitsluitend met duurzame merken en geeft voorlichting op scholen en bedrijven over duurzame mode. Kiki vertelt ons welke reacties je kunt verwachten van de werkgever waar je wilt vertrekken. Ze laat ook weten hoe ze voordeel haalt uit haar duurzame carrièreswitch.

Hou je van duurzame mode? Lees dan Een kijkje in de keuken bij slow fashionmerk Floria Collective

Happy Times Radio Gast 2: –  Waarom wisselde Dion Paardekooper van baan  om impact te maken?

Dion was woordvoerder voor onder andere Rob Jetten, woonde 4 jaar in Brussel en was op menig feestje te vinden. Een leven waar veel mensen alles voor over zouden hebben. Maar hij besloot zijn goedbetaalde baan vaarwel te zeggen en een duurzamer pad te bewandelen. Dion stelt zichzelf twee vragen voor hij besluit welke kant hij opgaat. Namelijk, wat vind ik belangrijk? En waar kan ik impact maken? Met zijn bedrijf Transition Matters begeleidt hij andere bedrijven in hun groene transitie. Ook gelooft hij dat we niet volwassen het uitgestippelde pad van jongeren moeten laten bepalen en dat jongeren meer gehoord moeten worden.

Je goed betaalde baan inruilen om impact te maken. Hoe ervaarden Maartje, Tessel, Kiki & Dion dit?

Daar kun je maar op één manier achter komen: Door te luisteren naar aflevering #16 van de Happy Times Radioshow!

Wil je er ook achterkomen…

  • Of KLM de rechtszaak over greenwashing heeft gewonnen?
  • Hoe kan het Nationaal Energie Dashboard duurzaam zijn makkelijker maakt?
  • Hoe Kiki de mode-industrie ervaart?
Winkelwagen
Scroll naar boven