Uitgelichte afbeelding

Happy Times Magazine lanceert eigen radioshow op Radio4All, de nieuwe zender van Giel Beelen

Happy Times Radioshow
Happy Times Radioshow

Bij de nieuwe zender van Giel Beelen lanceert Happy Times haar eigen radioshow! Wat kun je verwachten? Elke week een uur lang positief klimaatsnieuws, verhalen van impactmakers en muziek die aanzet tot klimaatactie.

Radioshosts Maartje Bregman en mede duurzaamheidsstrijder Tessel Zandstra nemen je wekelijks mee in jouw portie positief klimaatnieuws. Beide hebben ze hun klimaatangst omgezet in actie en zetten ze zich in om positieve verhalen te delen impactmakers en duurzaam leven de norm te maken. In november lanceerde Happy Times Magazine haar eigen radioshow.

Wat kun je verwachten op Happy Times Radio?

Elke aflevering interviewen Maartje en Tessel experts die hun tips delen om per thema duurzamer te leven, met een glimlach! Zo leren ze elke aflevering weer een beetje meer over een nieuwe complex onderwerp. De topics lopen ontzettend uiteen van de eigenaresse van een vintage kledingwinkel, tot de oprichter van baan met impact tot iemand die eco-emoties ervaart of een tuinder die haar kantoorbaan verruilde voor iedere dag met haar handen in de aarde!

Net na 15.30u start iedere week een interessant nieuws bulletin, dit is een nieuwsrubriek van ongeveer 5 minuutjes waarbij Maartje en Tessel het positieve klimaatnieuws van de afgelopen week delen.

Naast het delen van positieve verhalen en inspirerende interviews, heeft de radioshow ook aandacht voor muziek die aanzet tot klimaatactie. Maartje en Tessel draaien nummers die een boodschap hebben over duurzaamheid, het belang van de natuur en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze planeet.

Luisteren maar!

Wil jij ook geïnspireerd worden en meer leren over duurzaamheid? Luister dan elke dinsdag tussen 15u-16u naar de radioshow van Happy Times op Radio4All of bekijk de livestream via radio4all.nl Ook kun je eerdere afleveringen terugluisteren op Spotify. Laat je meenemen in een uur vol positief klimaatnieuws, inspirerende verhalen en muziek die aanzet tot actie. Samen kunnen we een verschil maken en bouwen aan een duurzame toekomst!

Scroll naar boven