Uitgelichte afbeelding

Highlights uit Happy Times

Inmiddels hebben Maartje en ik al 25 issues uitgebracht van de nieuwsbrief Happy Times. Dus het leek ons wel even tijd voor wat Highlights uit Happy Times! Misschien zijn veel van jullie al geabonneerd of misschien heb je het vaak voorbij zien komen, maar heb je je nog niet aangemeld. Of misschien weet je niet eens wat Happy Times is. Deze week in ieder geval een blogje waarin we een aantal hightlights uit Happy Times naar voren laten komen! Voor de geabonneerden leuk om weer een ‘oh ja!’moment te hebben en voor de niet geabonneerden een moment om te zien wat er in de Happy Times kan staan. Het zijn vooral de titels en we geven ditmaal geen linkjes naar de artikelen of websites, want daarvoor moet je toch echt bij de nieuwsbrief zelf zijn 😉.

Positieve nieuwtjes:

Leuk voor de vegans onder ons! Als variant op de al bestaande Schijf van Vijf van het Voedingscentrum, heeft een aantal diëtisten ook een Schijf voor Life gecreëerd om een gezonde vegan leefstijl te promoten.
India verbant single-use plastics met ingang van 1 juli 2022!
Easy Jet introduceert gerecyclede uniformen
Er zijn meer kringloopwinkels dan ooit! En dit aantal blijft groeien
Statiegeld op blikjes vanaf 2022
Texel gaat plasticvrij
Eerste vegan boer in Nederland
Zweedse supermarkt baseert prijzen op CO2 uitstoot

Highlights uit Happy Times: Leuke launches

Vegan yoghurt gelanceerd door de Yoghurt Barn
Hand Off My Chocolate heeft vegan bites uitgebracht
Plantaardige kaaswielen bij Max & Bien

Highlights uit Happy Times: Handige apps

Verspillingsvrije coach om voedselverspilling tegen te gaan
Renoon voor het kopen van duurzame kleding
Too Good To Go om te voorkomen dat producten worden weggegooid

Lees- en kijktips

Documentaire ‘I am Greta’ ter inspiratie om je in te zetten voor een betere wereld. De documentaire laat haar doorzettingsvermogen, eenzaamheid en ook wilskracht zien.
Podcast: Klimaat Spagaat
Filmpje op YouTube; ‘A valuable lesson for a happier life’
Documentaire ‘Seaspiracy’

Grappige feitjes

In Nieuw zeeland laten ze Henry de kip rondlopen, waardoor autobestuurders niet te hard rijden bij de ingang van een basisschool. Hij draagt zelfs een fluorescerend hesje.
Koeien hebben beste vrienden!
Dolfijnen hebben ‘namen’ voor elkaar

Zo hebben jullie een kleine greep van Highlights uit Happy Times uit de dingen die in de afgelopen 23 weken in de Happy Times zijn geplaatst. Naast deze items, staan er ook vaak leuke gedichtjes, inspirerende artikelen en receptjes in de nieuwsbrief verwerkt. Kortom; Happy Times vormt hét recept voor een inspirerende zondagochtend. We zijn inmiddels al met een groep van 187 mensen en hij blijft groeien. Sluit je aan bij onze community 😊 Er staan gave dingen op het programma!

Liefs,
Roos en Maartje

Scroll naar boven