Klimaat optimisme
Klimaat optimisme

Happy Times Radioshow afl. 19 – Klimaat optimisme: zorgt het voor achteroverleunen of actiestand?

Klimaat optimisme: zorgt het voor achteroverleunen of actiestand? Dit is het thema van alweer onze negentiende, positive vibes, radioaflevering. Maartje, Tessel en hun gasten vermaken en informeren je elke dinsdag in de Happy Times radioshow van 15:00 tot 16:00 op Radio4All met een positieve duurzame mindset. De Happy Times Radioshow maakt het voor iedereen (ook voor jou!) toegankelijk om op je eigen tempo en manier tot de groene bubbel toe te treden. Tijdens het sporten, wandelen, vogelspotten en reizen met de trein kun je je heerlijk afsluiten van de wereld om je heen met de nieuwste Happy Times Radioshow aflevering. Juist ook om beter te begrijpen wat er momenteel allemaal in die wereld (soms achter je rug om…) gebeurt.

Klimaat optimisme: zorgt het voor achteroverleunen of actiestand?

Ergens optimistisch over zijn is natuurlijk altijd fijn. Het is de bedoeling dat dit optimisme wordt omgezet in actie die iemand volhoudt tot het doel is bereikt. Het kan ook betekenen dat personen zich al tevreden voelen met hun optimistisch gevoel en daardoor überhaupt niet tot actie overgaan of het uitvoeren van de actie volhouden. Andere mensen denken dat genoeg anderen hetzelfde optimistische gevoel hebben en dat de rest wel tot actie overgaat. Klimaat optimisme vormt hier geen uitzondering op waardoor er minder inzet wordt getoond dan mogelijk. Hoe vaak heb jij zelf wel niet besloten om minder vlees te eten, vaker het openbaar vervoer te gebruiken en je afval beter te scheiden, maar kwam het er toch niet van?

Klimaat optimismeHappy Times Radio Gast: Talitha Muusse

Talitha Muuse is een millennial-expert, energieke dagvoorzitter en spreker rondom inhoudelijke thema’s als ondernemerschap en innovatie. Je kan haar ook kennen als voormalig presentatrice van het tv-actualiteitenprogramma Op1. Vandaag hebben we haar te gast om onze vegetarische hamvraag van de week te bespreken: zorgt het klimaat optimisme voor achteroverleunen of actiestand? Talitha deelt haar visie op deze actuele vraag en jij kunt het te weten komen. Ze vertelt ook waarom we niet meteen achterover moeten leunen omdat de CO2-uitstoot omlaag gaat. 

Wil jij graag optimistischer worden ten opzichte van het klimaat? Lees dan: Verbeter je mindset en word een optimist met behulp van deze 6 handige tips!

Wil je er ook achterkomen…

  • Welke supermarkt alle valse duurzame claims uit de winkel verwijdert?
  • Waar mensen in de toekomst recht op hebben?
  • Wat ´Be more like a penguin´ betekent?
Winkelwagen
Scroll naar boven