Over ons

Over Happy Times Magazine

Wij maken duurzaam leven de norm middels ons tijdschrift én via ons online Happy Times Magazine Platform, onze Happy Times Radioshow en de Happy Times Business Club.

Happy Times Magazine is er om mensen te inspireren, motiveren en informeren over duurzaamheid. We delen positief nieuws en verhalen van impactmakers om duurzaam leven de norm te maken. We willen niet alleen met onze artikelen en verhalen een verschil maken, maar ook nuttige tips geven en een gemeenschap creëren die samenwerkt voor een duurzame toekomst.

Onze missie is om duurzaam leven de norm te maken. Een duurzaam normaal, als een voorwaarde om te leven. Duurzaam leven hoeft niet perfect en mag op heel veel verschillende manieren. De vraag zou niet moeten zijn ‘of het duurzaam is’, maar ‘hoe’ het bijdraagt aan een duurzame samenleving.

Happy Times is een steward-owned bedrijf. Dat wil zeggen dat het van niemand is, er geen aandelen te koop zijn en daarmee wordt de missie gewaarborgd. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar dat valt reuze mee! Happy Times is een B.V. (bepaalde rechtsvorm die je kan kennen van grote bedrijven), maar zowel het stemrecht als het economisch recht van dit bedrijf zit in de stichting: Happy Times Foundation. Deze stichting zorgt ervoor dat alle keuzes die gemaakt worden door het bedrijf in lijn liggen met de missie: inspireren, motiveren en informeren over duurzaamheid. Hiermee voorkomen we dat grote aandeelhouders aan de haal gaan met dit idee en kunnen we blijven doen waar we voor bedoeld zijn: duurzaamheid de norm laten worden. Lees hier meer over de bedrijfsvoering van Happy Times.

The reading experience is not just engaging but also a force for positive change. 
Perhaps we won’t reach every person, but every person needs good news.

Unknown

Maartje Bregman

Founder & Head of Magazine

Maartje Bregman is een enthousiaste ondernemer met een passie voor duurzaamheid. Vanuit haar appartementje in Eindhoven weet ze mensen door heel Nederland te inspireren met haar lezingen, workshops en dit online platform. Happy Times is begonnen op haar studentenkamer en inmiddels uitgegroeid tot het eerste volledig duurzaam en circulaire magazine van Nederland. Wanneer ze niet op een podium staat of bezig is met teksten doorlezen voor het magazine trekt ze haar hardloopschoenen aan en is ze natuur in, even helemaal weg van de digitale wereld.

Oana Puiu

Head of Events & Partners

Oana Puiu strijdt vol passie voor het welzijn van onze planeet, mensen en alle levende wezens. Ze streeft ernaar om mensen te inspireren om een reis naar minimal waste journey te maken. Ze is dol op eten en houd van koken. Als liefdevolle veganist creëert ze maaltijden waar zelfs de grootste vleesliefhebbers zeggen: “Ik vind het zo lekker!”. Met een divers scala aan interesses op het gebied van duurzaamheid zal Oana artikelen schrijven over heerlijke veganistische recepten en inzichtelijke discussies over de overgang naar een bewustere en meer verbonden manier van leven met de natuur.

Ik stel je graag voor aan het hele team van vrijwilligers & freelancers

Om een echt duurzaam en impactvol magazine te maken hebben we een heleboel enthousiaste en gepassioneerde individuen nodig. Leer onze impactmakers, auteurs en redacteuren kennen die Happy Times Magazine iedere dag weer mogelijk maken.

Tessel Zandstra

Happy Times Radio

Tessel Zandstra is samen met Maartje de host van Happy Times Radio. Iedere week duikt ze aan de hand van de vegetarische hamvraag in een thema en spreken ze experts in hun zoektocht naar antwoorden. Tessel is een buitenmens, natuurliefhebber en enthousiasteling puur-sang. Ze ademt klimaat optimisme en weet menig mens mee te nemen in het positieve verhaal om meer impact te maken.

Roos Ritmeester

Redacteur, HTNieuwsbrief & HTPodcast

Roos Ritmeester schrijft naast haar studie de nieuwsbrief van Happy Times en blogs over duurzame onderwerpen. Haar dagelijks doel is om de wereld te verbeteren. Dat klinkt groter dan het is. Met kleine acties, het schrijven van een nieuwsbrief, mooie blogs, een glimlach, bloemen buiten planten en noem maar op, kan je van de wereld een mooiere plek maken. In deze ambitie probeert ze iedereen mee te nemen en voor te inspireren.

Franziska Mueller

Eindredactie & Editor in Chief online

Als freelance tekstschrijver helpt Franziska het liefst ondernemers die actief bijdragen aan een betere wereld. Dit soort bedrijven zet ze dan ook maar al te graag in het zonnetje. Daarnaast wil ze jou met haar blogs vooral motiveren om vandaag nog te beginnen, ook al zet je maar een piepklein stapje. Als grenzeloze optimist weet zij: er is altijd iets wat je kunt doen, als je maar open staat voor verandering.

MARLOES van kemenade

Vormgever Happy Times Magazine

Marloes werkt als freelance grafisch vormgever en is gek op kleur, mooie lettertypes en unieke logo’s. Ze zet graag haar creativiteit in om de boodschap van ondernemers en merken kracht bij te zetten. Na het ontwerp van de huisstijl van Happy Times, sloot Marloes aan bij het team als vormgever van het magazine. Terwijl ik kan doen wat ik het liefste doe, draag ik op deze manier mijn steentje bij én raak ik geïnspireerd en gemotiveerd door de mooie verhalen en concrete tips die ik mag vormgeven. Iedere stap die je zet is er één en ik hoop dat we als team zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken en inspireren.

Margje Oerlemans

Redactie HTMagazine

Margje schrijft happy blogs over van alles wat met duurzaam leven te maken heeft. Omdat ze werkt als juf, heeft ze veel affiniteit met kinderen en het gezin. Welke duurzame, low-budget activiteiten zijn bijvoorbeeld leuk voor kinderen? Margje zoekt dit graag voor je uit. Margje wil graag dat de wereld mooi en schoon blijft voor de volgende generaties en in de klas wordt dan ook regelmatig het onderwerp duurzaamheid aangesneden.

Dagmar Niekel

Redactie HTMagazine

Dagmar is een enthousiaste juf die de kinderen in haar klas de Nederlandse taal leert, maar hen ook iets probeert bij te brengen over het klimaat en wat je hiervoor kunt doen. En hiervoor moet zij natuurlijk wel het goede voorbeeld geven! Verder is zij is graag bezig in de tuin, probeert een fijne omgeving voor de vogels en insecten te creeren en is ze graag buiten in de natuur. Ze hoopt dat we die met z’n allen kunnen beschermen en laten bloeien!

Michelle MM

Strateeg & HTPodcast

Michelle werkt in het dagelijks leven als Sustainability Consultant, waarbij ze bedrijven adviseert over hun klimaatactiestrategie. Ook in haar vrije tijd speelt duurzaamheid een grote rol en leert ze graag over hoe mensen hun groene steentje kunnen bijdragen. Bij Happy Times vertelt Michelle je met plezier over hoe je als individu én professional je passie voor duurzaamheid kunt omzetten in inspiratie voor iedereen.

Kilay Brands

Redactie HTMagazine

Kilay streeft naar een leefbare, eerlijke en rechtvaardige wereld voor mens, dier en natuur. Als fulltime freelance tekstschrijver schrijft ze voor organisaties en ondernemers die zich inzetten voor een betere toekomst. Met haar artikelen voor Happy Times én door zelf duurzame stappen te zetten, inspireert ze je om op jouw manier impact te maken. Van het vergroenen van je tuin en het ontdekken van de lekkerste plantaardige gerechten tot het verkleinen van je digitale voetafdruk.

Lisa van os

Eindredactie & online Redactie HTMagazine

Schrijven over duurzaamheid geeft Lisa een bevrijd gevoel. Het is voor haar de ideale combinatie: enerzijds schrijven en redactiewerk, anderzijds bijdragen aan een groter doel. En veel groter dan onze aarde wordt het niet. Lisa werkt als zelfstandig tekstschrijver voor uiteenlopende maatschappelijk verantwoorde organisaties. Daarnaast is ze graag op pad voor een potje voetbal, een rondje met de hond of een gezellige tafelavond met vrienden.

Doortje Böhm

Redactie HTMagazine

Doortje is opgeleid tot apotheker en met haar motto ‘gebruik je voeding als medicijn’ helpt zij mensen met het creëren van een volwaardig, duurzaam plantaardig voedingspatroon. Bij Happy Times schrijft zij graag blogs over het verduurzamen van je voedingspatroon en hoe je van restjes uit je koelkast de lekkerste maaltijden maakt.
Verder houdt Doortje zich bezig met verspreiden van de ‘het-hoeft-niet-in-één-keer-perfect’ mindset. Volgens haar kan iedereen de stap naar een duurzamere lifestyle maken, als je dat lat maar niet te hoog legt voor jezelf. Ze hoopt dat we door alle individuele stapjes te verzamelen tot één grote, gezamenlijke duurzame reis kunnen komen!

Indy Aengeneng

Social Media & Design

Indy werkt graag samen met mensen die haar inspireren en dezelfde passie hebben voor een duurzame wereld. Ze draagt op haar manier bij aan een mooiere wereld als creative freelancer, waarbij ze als vormgever gestart ben bij Happy Times Magazine en nu haar steentje bijdraag aan de social media kanalen. In haar dagelijks leven is ze het liefst bezig met haar eigen kleding maken, moestuinieren en daarnaast is ze ook actief in de lokale politiek om duurzaamheid nog meer op de kaart te zetten. 

Winkelwagen
Scroll naar boven