Uitgelichte afbeelding

Kom naar de Happy Times Magazine pop-up op Utrecht Centraal Station

Een tijdschrift zonder bomen. Gemaakt van resten uit de landbouwindustrie. Zo kan het dus ook. De tekst staat met koeienletters op het raam en dat wekt interesse. Want als het kan, waarom gebeurt het dan nog maar zo weinig? Als je verder kijkt zie je een wereldbol die je toelacht, een grote QR code en dansende enthousiaste mensen in de store. De eerste Happy Times Magazine pop-up is een feit en we heten je van harte welkom! 

Klimaat benaderen op een positieve manier is nieuw, en zo hard nodig. Want de klimaatcrisis is hier en nu en een ontzettend groot, complex en angstaanjagend. Toch moeten we dit als mensheid oplossen. En hoe kun je nu een hele grote groep mensen mobiliseren om in actie te komen? Op heel veel verschillende manieren, maar wij kiezen voor de uitgestrekte hand en een leger aan voorbeelden van gewone mensen die kiezen om die andere keuze te maken. De duurzame keuze.

Word onderdeel van onze Happy Times Magazine community. We spreken experts en mensen die gewoon kiezen voor de duurzame optie, zij delen tips en ideeën die een positieve impact hebben op de wereld. We maken het zo toegankelijk mogelijk zodat jij op je eigen manier kan bijdragen. 

Graag nodig ik je namens het hele Happy Times Team uit om langs te komen in onze pop-up store op Utrecht Centraal Station. We zijn te vinden tussen spoor 18/19 en 20/21 t/m zondag 18 februari. Kom lekker even snuffelen aan dit bijzondere papier, stel ons al je (kritische) vragen of kom gezellig langs voor een verse muntthee en onze exclusieve merchandise.

Ga op onze lekkere opblaasstoel zitten en blader rustig even door het blad. En kom vast even spieken naar de cover van het nieuwe nummer dat 8 maart verschijnt! Ben jij al lekker bezig met impact maken en heb je ideeën voor ons? Kom dan langs om te netwerken met andere duurzaamheidsstrijders en wellicht kunnen we jouw verhaal delen op ons platform!

Het Happy Times Magazine kun je hier meenemen voor maar € 6,95! Naast het tijdschrift hebben we ook exclusieve Happy Times merchandise. Deze stijlvolle t-shirts, tassen, petten en truien zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en komen van het merk Stanly/ Stella. De opdruk is gedaan door Groene Was in Nijmegen, deze drukkerij werkt met zeefdruktechnieken en inkt op waterbasis zonder chemicaliën! Een stuk schoner en duurzamer dan digitaal drukken wat je tegenwoordig veel ziet.

Wat doet Happy Times Magazine?

Ons tijdschrift komt 4 x per jaar uit. Dit staat bomvol tips voor een groene wereld en verhalen van impactmakers die je enthousiast maken om de wereld een beetje mooier te maken. Daarnaast hebben we een wekelijkse nieuwsbrief. Elke zondag om 7u een hoopje inspiratie, innovatie & leuke weetjes over sustainable & slow Living in je inbox.

Voor bedrijven hebben we een businessclub gekoppeld aan het magazine waarbij we impactsessies organiseren zodat we samen nog meer impactkunnen maken. Wordt lid van de businessclub via deze link. 

En natuurlijk kan je ons elke dinsdag horen op de radio! Live vanuit de studio van Radio4All in Amsterdam tussen 15:00 en 16:00. In onze Happy Times radio show wordt elke aflevering een thema besproken en geven we antwoord op de vegetarische hamvraag van de week door in gesprek te gaan met experts. 

Winkelwagen
Scroll naar boven