Uitgelichte afbeelding

Puzzel & Win!! Een ‘rust in je kast’-thuissessie ter waarde van € 197,-

Een georganiseerde duurzame kledingkast is van veel mensen een droom. Tegenwoordig heeft de gemiddelde Nederlander meer kledingstukken in hun kast dan dat er dagen zijn in een jaar. Hoe mooi het ook is, te veel van het goede kan onrust creëren. Gelukkig is er de mogelijkheid om die onrust weg te nemen, namelijk door structuur aan te brengen in je kledingkast. Is voor jouw een georganiseerde duurzame kledingkast met structuur de droom? Puzzel mee en win een ‘rust in je kast’-thuissessie van kledingspecialiste Roos van der Meijden.

Opruimcoach Roos helpt

Tijdens en na het afronden van haar Bachelor of Science, Mode & Textielkunde heeft Roos een buitengewoon inzicht gecreëerd om mensen hun garderobe zo bewust mogelijk op hun levensstijl aan te laten sluiten. Mensen kopen vaak genoeg een trui en komen er vervolgens later achter dat ze al een vergelijkbare trui hadden of kunnen de kleding die ze aan willen niet vinden. Herken jij jezelf hierin en wil je er iets aan doen? Of de motivatie nou is om geld te besparen of om duurzaam te zijn, Roos helpt je uit de chaos.

Een rust in je kast-thuissessie
Een rust in je kast-thuissessie

“Mijn passie voor mode is ontzettend groot. Vroeger dacht ik dat het belangrijk was om zoveel mogelijk kleding te bezitten. Maar tegenwoordig, als duurzame opruimcoach, weet ik wel beter. Het gaat er niet om hoeveel je in jouw kledingkast hebt hangen, maar wát je hebt en wat je ermee doet.” Roos heeft haar passie voor mode weten te combineren met haar vurige streven om mensen duurzamer te laten leven en bewust te maken van de klimaatproblematiek. Ze leert je op een duurzame manier rust en overzicht te brengen in je eigen kledingkast. Door een nieuwe kijk op jouw garderobe, bestaat deze straks uit kleding waar jij je geweldig in voelt en die je gemakkelijk kunt pakken. Zo houd je tijd over voor dingen die je veel liever doet.

Ik wil die ‘Rust in je kast’-thuissessie winnen! Wat moet ik doen?

Wil jij ook de voordelen ervaren van een duurzame, gestructureerde, rust uitstralende garderobe? Dan is nu jouw moment! Roos ziet een kledingkast als een puzzel die moet worden opgelost. In samenwerking met Happy Times Magazine heeft Roos nu een puzzel gemaakt die jij mag oplossen om op deze manier de ‘rust in je kast’-thuissessie te winnen!

De puzzel kun je vinden het nieuwste Lentenummer Happy Times Magazine. Stuur het antwoord naar redactie@happytimesmagazine.nl. Meedoen kan t/m 3 april 2024. De winnaar wordt random geselecteerd door de redactie van Happy Times Magazine. Gewonnen? Je hoort het na 3 april op de Happy Times Socials!

Winkelwagen
Scroll naar boven