Uitgelichte afbeelding

CBD olie van Medterra (Review)

Een paar weken geleden poste ik op instagram dat ik gebruik maakte van de CBD olie van Medterra. Ik kreeg veel vragen of het werkte en wat ik ervan vond. Na wat testen en experimenteren is deze blog tot stand gekomen! Ik zal je eerst weer even opfrissen, wat is CBD ook alweer? Daarna zal ik vertellen over de twee producten die ik heb getest en als laatste een conclusie en aanbeveling!

Wat is CBD olie van Medterra?

CBD is een stofje uit een hennepplant en heeft ontzettend veel ‘super powers’. Er zit uiteraard geen THC in (het verslavende en vaak illegale stofje uit cannabis). De hennep is biologisch geteeld en zonder chemicaliën, ook worden de telers eerlijk behandeld. Al hun leveranciers zijn GMP (Good Manufacturing Practice) gecertificeerd. Daarnaast zijn de producten geheel traceerbaar van zaad tot verkoop en zijn alle lab resultaten online te vinden.

Zodra het stofje in het lichaam komt heeft het invloed op verschillende mechanismes die een rol spelen bij het geheugen, motorische bewegingen, oncomfortabel gevoel, humeur en slaap. Maar ook speelt het een rol in het fight/flight-mechanisme en kan het de kans verminderen op ontstekingen of overbelasting.

>> lees hier meer over de werking van CBD olie van Medterra

Wanneer gebruik je CBD?

Als je bovenstaande voordelen bekijk komt je al snel uit op optimaal presteren en herstellen. CBD wordt dan ook veel gebruikt in de sport. Maar niet alleen door professionals, juist ook de ameur-sporters (zoals jij en ik) hebben profijt van CBD. Ik gebruik zelf het liefst de cream, er zijn ook druppels maar dat vind ik iets te veel van het goede ;-). Ik snap wel dat andere sporters hier juist wel voor kiezen, maar persoonlijk ga ik voor de cooling-cream. Het is heel makkelijk, je smeert het op de lichaamsdelen die oververmoeid zijn. Ik gebruik het na het hardlopen voor mijn kuiten en hamstrings en na de hockey voor mijn onderrug en bovenbenen.

Conclusie over CBD olie van Medterra

Ik vind verzorgende crème heel fijn, ik gebruik het niet op dagelijkse basis, eerder wekelijks. Dat betekent dat je lekker lang met een potje kan doen en als het nodig is de spierpijn dus wel echt verlicht! Ik ben ontzettend blij dat ik dit hem mogen uitproberen en dat gun ik jou ook! Daarom heb ik een kortingscode van 15% op de website van Medterra voor jullie geregeld. Met deze code MAART15 kan je afrekenen en dan wordt de korting automatisch berekend!

Gebruik jij spierverzorgende creme’s?

Liefs,
Maartje

Winkelwagen
Scroll naar boven