Samenwerken

Bij het streven naar een duurzame toekomst kunnen samenwerkingen tussen een merk en content creator Maartje Bregman een enorme impact hebben. Het bundelen van krachten resulteert in branded content, waarbij Maartje Bregman haar volgers inspireert en motiveert om bewuster te leven en duurzamere keuzes te maken. 

Samenwerkingen bieden een mogelijkheid voor het verspreiden onder een grotere doelgroep van positieve veranderingen en het creƫren van echte impact. We geloven in de kracht van positieve verandering en willen jouw initiatief graag helpen om een verschil te maken met onze doelgroep. Samen kunnen we de wereld een stukje groener maken en een duurzame toekomst creƫren.

Toen ik zag welke impact de mens op de wereld heeft voelde ik een enorme drive om daar iets mee te doen. Ik ben liever lui dan moe en als we allemaal een beetje doen heeft dat een veel groter effect dan wanneer ik in mijn eentje mijn hele leven omgooi. Dat was het moment dat ik al mijn kennis met de wijde wereld wilde delen. Velen handen maken licht werk. Ik ben super enthousiast en ik hoop dat ik jou mag inspireren, motiveren en natuurlijk aan het denken zet. Samen maken we de wereld een beetje groener!

Maartje Bregman (Founder & hoofdredacteur HTMagazine)

Spreken

Maartje is ook te boeken als spreker.

LinkedIn

weergaven per week

Nieuwsbrief

abonnees

Instagram

volgers

Aantal positieve nieuwtjes verspreid

weergaven per week

Aantal magazines uitgebracht

weergaven per week

Contactinformatie

Tip de redactie
redactie@happytimesmagazine.nl

Samenwerken / adverteren
samenwerken@happytimesmagazine.nl

Pers en persberichten
pers@happytimesmagazine.nl

Maartje
info@lifeofmaart.nl

Download mediakit

Brand partnership

Adverteren of sponsor worden van het tijdschrift

Neem contact op

Naam
Emailadres
Onderwerp
Bericht
Verzenden

Eerder samengewerkt met onder andere…

Winkelwagen
Scroll naar boven