Uitgelichte afbeelding

Social Media stage feb-jul 2024

Zoek jij een social media stage en word je blij van positief klimaatnieuws en verhalen van duurzame impactmakers? Kom dan stagelopen bij Happy Times Magazine! Ga samen met ons Social Team aan de bak om het niveau naar een nog hoger niveau te tillen. Samen met een grafisch vormgever en de redactie zet jij de teksten om in spetterende online content waarmee je onze volgers verrast en inspireert. Je draagt tijdens de stage bij aan de groei van onze social media kanalen en brainstormt mee over hoe we het mediamerk Happy Times Magazine nog meer in de spotlight kunnen zetten. Je bent nieuwsgierig naar hoe je een community bouwt en vindt het leuk om aan de slag te gaan met de nieuwste social media-hypes.

Duur van de stage: We zoeken een stagiair vanaf februari/maart 2024 tot en met jouw zomervakantie 

Dit ga je doen tijdens de social media stage

 • Creatieve manieren bedenken om het Happy Times tijdschrift onder de aandacht te brengen.
 • Uitwerking van de radioshow voor youtube, spotify en leuke korte teasers voor op de socials.
 • Meedenken met de social media strategie van Happy Times Magazine als mediamerk. 
 • Inspirerende mensen interviewen en vastleggen op video en daar content van maken voor de website, de socials en de nieuwsbrief.
 • Als het binnen jouw opdracht past, bieden we je de mogelijkheid om mee te draaien met het hele proces van het publiceren van het Happy Times Magazine zomer- en herfstnummer. Van het plannen van interviews tot het uitwerken van de (cover)shoot en het meedenken over de vormgeving en het aantrekken van passende adverteerders.

Je hebt veel vrijheid om mee te denken in de groei van ons mediamerk en krijgt alle ruimte om te experimenteren.

Note: elke dinsdagmiddag aanwezig in Amsterdam in de radiostudio van Radio4All tussen 15:00 – 16:00. 

Dit ben jij en neem je mee tijdens de social media stage

 • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting Multimedia, Communicatie, Journalistiek of een soortgelijke opleiding, of je hebt een goede motivatie waarom jouw opleiding en talenten aansluiten bij onze stageplek
 • Je bent razendsnel als het gaat om Instagram, Tiktok, Threads (?!) en draait je hand niet om voor het maken van een spetterende story-reeks. Ervaring met bewerken in Instagram, TikTok, InShot of CapCut is een pré.
 • Je krijgt net als wij enorm veel energie om duurzaam leven de norm te maken.
 • Je weet goed hoe je online een verhaal vertelt en hebt dan ook ludieke schrijf- en editing-skills. We bieden je alleruimte om je verder te ontwikkelen en om te experimenteren, dus verras ons!
 • Je werkt zelfstandig vanuit huis,werkt met je eigen laptop/ telefoon en je hebt een goede internet verbinding.
 • Je staat ingeschreven als student en hebt een OV-kaart tot je beschikking.
 • Je neemt een grote glimlach en een groen hart mee. 💚
social media stage

Dit kun je van het team van Happy Times Magazine verwachten

 • Professionele begeleiding om jouw onderzoek/werk naar een hoger niveau te tillen
 • Een inspirerende werkplek tussen de pioniers van Nederland als het gaat om duurzaamheid in de media brengen
 • Flexibele uren, naar eigen wens in te zetten
 • Werken vanuit thuis, met mogelijkheid om op een gezamenlijke plek te werken (Eindhoven of Amsterdam)
 • Elke dinsdag mee naar de live radio uitzending in Amsterdam, waar je samen met ons zorgt dat onze luisteraars/ kijkers en volgers vooraf, tijdens en na de show op de hoogte zijn.
 • Mogelijkheid om mee te gaan naar persevents en andere toffe evenementen waarvoor we worden uitgenodigd
 • Eens per maand strategiedag met het team
 • Wandelingen en ademhalingsoefeningen in je pauze om even te resetten in deze overprikkelde tijd
 • Toegang tot een groot netwerk van pioniers in de duurzame industrie
 • Toegang tot ons Canva Pro account

Over de social media stage

Let op, je kunt bij ons alleen een werkstage doen. Je bent de enige stagiair en daarom kun je goede en persoonlijke begeleiding verwachten. Samen bouwen we aan de toekomst en jij bent een cruciaal onderdeel van deze belangrijke transitie naar een duurzame wereld.

Verwacht aantal uren per week

Deze stage is niet betaald. We verwachten dat je 32-40 uur per week inzetbaar bent. We waarderen elke minuut die je met ons wilt samenwerken en je wordt onderdeel van een startend mediamerk en al het succes dat daarbij komt kijken. 

Meer over Happy Times Magazine

We zijn opgericht om duurzaam leven de norm te maken en voelen dat het tijd is voor positiviteit en verduurzamen met een glimlach!

Dit doen we middels het uitbrengen van een tijdschrift: elk seizoen verschijnt er een nieuwe editie. Daarnaast maken we een wekelijks radioprogramma en als mediamerk zijn we natuurlijk onlosmakelijk verbonden met alle sociale media. Op de socials van Happy Times Magazine delen we inspiratie in de vorm van video’s, foto’s, verhalen en radio om duurzaam leven toegankelijk en concreet te maken.

We zijn een klein team verspreid over Nederland en werken online met elkaar samen. Je gaat een keer per week live mee naar de radiostudio in Amsterdam om onze Happy Times radioshow vast te leggen op de socials. Daarnaast komen we een keer in de maand met het hele team samen en bepalen we daar samen hoe we verder groeien! 

Kortom

Heb jij zin om je talenten in te zetten voor een betere wereld en bij te dragen aan het versnellen van de transitie naar een groene toekomst? Wil jij meewerken aan een vernieuwend en pionierend concept en bijdragen aan ons succes? Solliciteer dan via onderstaande knop!

Winkelwagen
Scroll naar boven