Uitgelichte afbeelding

Persbericht: Na het succes van hun avocado olie komen de Soilmates nu met hun tweede product

Soilmates lanceerden in 2021 hun eerste product: avocado olie. Na lang zoeken, komen ze nu met hun tweede product de avocado mayo. Gemaakt met de circulaire avocado olie geperst van lelijke avocado’s die normaliter weggegooid zouden worden. De olie van Soilmates is, de gezondste bakolie van het land. Het is de enige natuurlijke olie die op hoge temperatuur zijn antioxidanten, vitaminen en omega’s behoudt. Enorm bijzonder. Uniek!

OLIE VS. MAYO

De avocado olie is een fles vol pure power en vormt de basis voor de nieuwe mayo. Tjokvol natuurlijke antioxidanten, omega’s en vitaminen en onverzadigde (de goede!) vetten. Geen toevoegingen, geen conserveermiddelen, 100% natuurlijk en helemaal vegan. De subtiele smaak versterkt de intensiteit van alle gerechten. Handig voor als je èlke dag gezond wilt eten.

Lees ook: Dit pak je met de pit van een avocado!

SOILMATES ARE ALL OF US

Soilmates zien zichzelf niet als een bedrijf, maar als mensen. Eén groep mensen met één missie: een gezond lichaam op een gezonde aarde. Jij, ik. Zij. Hij. Wij. De eerste Soilmates zijn Dave Le Roux en Sander Breedveld. Met verschillende achtergronden bij bedrijven als Bloomon, PwC en Deliveroo bundelen de twee gedreven ondernemers hun krachten. Samen streven ze naar een gezondere toekomst voor ons allemaal. Sander: “Zolang je dezelfde missie deelt, ben je een Soilmate.

soilmates

LELIJKERDS

We houden van lelijke avocado’s. Omdat meer dan 20% van alle avocado’s wordt weggegooid. Een enorme verspilling. Boeren over de hele wereld geven avocado’s water, tijd en liefde. Maar alleen de mooiste worden geselecteerd voor de supermarkt. We redden de lelijkerds en geven ze een nieuw doel. Want ook in lelijke avocado’s zitten evenveel goede voedingsstoffen. Zo helpen alle we boeren aan meer geld per stukje aarde. Ze helpen de aarde meer respect te krijgen voor haar grondstoffen. En helpen consumenten aan een gezonde keus.

VERKRIJGBAARHEID

De avocado mayo is o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn en soilmates.com voor €3,49 per 250 ml. De avocado olie is o.a. verkrijgbaar bij Picnic, Albert Heijn en soilmates.com voor €8,49 per 500 ml. Check

Scroll naar boven