Uitgelichte afbeelding

FISH FOODIE ALERT: Vegan Zeastar opent een pop-up restaurant bij Café Zèta! 5 t/m 10 maart

Vegan Zeastar opent een pop-up restaurant bij Café Zèta. Het revolutionaire merk plantaardige visvervangers van Vegan Finest Foods kondigt met trots de opening aan van haar allereerste pop-up restaurant. Tijdens dit culinaire evenement wordt Café Zèta, gelegen op de Grote Markt in Den Haag, the-place-to-be voor foodies. Dinsdag 5 maart tot zondag 10 maart bieden Vegan Zeastar en Zèta een exclusief menu aan.

Vegan Zeastar opening in Den Haag

Vegan Zeastar, een merk van Vegan Finest Foods, is een klimaatvriendelijke parel. Vegan door het leven gaan wordt gelukkig steeds populairder maar voor velen die de smaak van vis erg waarderen kan het lastig zijn…  

Gelukkig zijn er mensen die dit makkelijker hebben gemaakt. Mensen zoals Rosella D’angeli; één van de oprichters van Vegan Zeastar. Zij zegt enthousiast te zijn om het eerste Pop-Up Restaurant bij Zèta te hosten.

Gezien de duurzame identiteit van beide merken is de samenwerking meer dan logisch. Een positieve opsteker om te beseffen dat duurzame bedrijven elkaar omarmen. Zèta is een duurzaam café waar Greenpeace u tegen zou zeggen! Zèta zamelt plastic in, transporteert 100% uitstootvrij en koopt groot in bij lokale leveranciers. Deze vegan hotspot is te vinden op de Grote Markt in Den Haag. En tijdelijk staan nu dus ook de vegan visdelicatessen van Vegan Zeastar zoals Sashimi, King No Crab, een selectie aan Shrimpz en King No Crab Cakes op het menu. 

Vegan Zeastar opent een pop-up restaurant bij Café Zèta
Vegan Zeastar opent een pop-up restaurant bij Café Zèta

Vis niet achter het net, zorg dat er niet gevist word

Volgens Vegan Zeastar is dit exclusieve evenement voor iedereen die iets anders wil proberen, of het nu is voor de ervaring, voor je gezondheid, voor het milieu of voor de dieren. Iedereen heeft zijn eigen goede reden om iets dat nieuw en gezond is een kans te geven. Tegenwoordig is de consument bewuster dan ooit. Mocht je je afvragen waar Vegan Zeastar om draait, wat hun drijft oftewel wat hun missie is. Bij Vegan Zeastar draait alles om het ontwikkelen van unieke en revolutionaire plantaardige vis alternatieven, met smaken en texturen die de echte varianten evenaren én 100% ocean-friendly zijn!

Plan Vegan Zeaster bezoek bij Café Zèta

Ben je ontzettend blij met het bestaan van de vegan hamburger maar tegelijkertijd op zoek naar nog meer vlees-alternatieve producten? Hou je niet zo van vlees maar wil je toch het sentiment ervaren van vlees eten omdat je vroeger met je opa & oma op de markt altijd bij de viskraam iets mocht uitzoeken? Dan weet je nu wat je te wachten staat. Maar zoals iedereen die de producten van Vegan Zeastar geproefd heeft je kan vertellen, je hebt geen idee wat je te wachten staat! Omdat de smaak van vis zo onwerkelijk zo goed te proeven is. Plan je bezoek bij Café Zèta t/m 10 maart. Let’s make some waves, bite by bite.

Past de pop-up niet in je planning? Kook je graag zelf vegan? Zie dan het Happy Times recept voor een overheerlijke vegan Thaise pindasoep!

Winkelwagen
Scroll naar boven